Infosecurity België | Bezoek CRYPSYS op stand nummer 08.C113

15 januari, 2018

Bezoek CRYPSYS op stand nummer 08.C113

Registreer hier GRATIS!

Als Value Added Distributeur staat CRYPSYS wederom dit jaar op de Infosecurity beurs in België.

Infosecurity.be is dé Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, ransomware en andere geavanceerde vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT-security en is een must voor iedere IT-manager en -professional. Infosecurity.be 2018 vindt plaats op 14 en 15 maart 2018 in Brussels Expo met deze editie als thema Digital Driven Transformation.

Thema 2018: Digital Driven Transformation – van ondersteunende naar sturende ICT
De organisatie die ICT alleen gebruikt om zijn systemen in de lucht te houden, heeft anno 2018 weinig bestaansrecht. Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt digitaal leidend. Steeds meer bedrijven kiezen een digital first-strategie. Hoe stuurt u uw organisatie in de richting van een digitaal gedreven transformatie? Welke digitaal getransformeerde diensten zijn van toepassing in uw business? En hoe wordt u een digital native? Infosecurity.be helpt u op weg!

De zeven subthema’s
Het thema Digital Driven Transformation krijgt praktisch vorm door verdieping in zeven subthema’s die terugkomen in het aanbod van een brede reeks van kennissessies en van de exposanten op de beursvloer. In het inhoudelijke programma van Infosecurity.be worden alle thema’s belicht vanuit security-perspectief. De subthema’s zijn; Cloud Computing; Cyber Security; Datacenter & Infrastructure Optimisation; Data Science & Management; Digital Workspace; IT Service Management & Control en Privacy Governance & Risk Management. Een bezoek aan Infosecurity.be biedt u de mogelijkheid om in één keer op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen in het ICT-landschap.

Wat biedt de beurs u in 2018?

  • Een beurscombinatie met circa 130 exposanten
  • Een uitgebreid inhoudelijk seminarprogramma
  • Praktijkgerichte case studies & probleemoplossende solution sessions
  • Nog meer content: Future Lab, Computable Café en Interactieve Arena’s

Gelijktijdig toegang tot de nieuwe vakbeurs Data & Cloud Expo

Voor wie? IT-professionals,  IT-managers, Resellers, Security leveranciers, Consultants, Hosting organisaties maar ook eindklanten

Wanneer? Woensdag 14 en donderdag 15 maart 2018 (9.30 – 17.00)

Waar? Brussels Expo, Brussel
Kosten? Gratis toegang

Klik hier om GRATIS aan te melden

Heeft u vragen of wilt u met ons kennismaken?

Neem contact op